Projecten

Project ‘Heineken’

project_heinekenBij de uitbreiding van de Heineken exportfabriek in Zoeterwoude is Wansink & de Jonge nauw betrokken geweest. Voor de schilderwerkzaamheden heeft Wansink & de Jonge op uitzendbasis zowel de schilders als de leidinggevende voor het schilderwerk aangeleverd.

Wansink & de Jonge weet aan welke eisen verf en coating van machines, wanden en vloeren moeten voldoen. De vakmensen van Wansink & de Jonge zijn flexibel en werken op momenten als het de opdrachtgever past.


Winkelketen ‘Open32’

schilderwerk_blue_05

Snel, adequaat en flexibel kunnen handelen is een must bij het onderhoud en nieuwbouw van winkels. Wansink & de Jonge mag zich inmiddels de huisschilder van de B 32 groep noemen met ruim 76 vestigingen in heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Wansink & de Jonge levert al geruime tijd hetzelfde schildersteam.

 

 

 

schilderwerk_blue_06Wansink & de Jonge werken voor fashion winkels in het hele land. Met gevoel voor sfeer, uitstraling, kennis van techniek en verfsoorten geven de schilders van Wansink & de Jonge de winkels de gewenste uitstraling op momenten die de opdrachtgevers uitkomen.

 

 


De Apeldoornse muziektent

De Apeldoornse muziektent is een monument in schilderwerk_gemeente_carrousel_02Apeldoorn. Elk jaar rondom Koningsdag maakt Wansink & de Jonge een onderhoudsronde.

 

 

 

 


Historische panden

Monumentale panden en cultuurhistorische gebouwen zijn blikvangers. Gebouwen vertegenwoordigen de geschiedenis en waardevolle herinneringen. Onderhoud met de juiste materialen en de goede kleurstelling in aan de vakmensen van Wansink & de Jonge toevertrouwd.